Docent 24/7, marketing & bedrijfseconomie, mbo, social media, bestuurslid Leraren met Lef, edublogger, gedreven, kritisch, duidelijk en @Meetup010.

Hierboven staat eigenlijk wie ik ben in het kort. Met enthousiasme werk ik sinds september 2000 in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Naast het lesgeven (wat eigenlijk wel het leukste is) hou ik mij ook bezig met onderwijsontwikkeling. Verder denk ik graag mee over wat er nodig is voor kwalitatief en aansprekend goed onderwijs. Vandaar ook dat ik sinds september 2014 bestuurslid ben geworden bij Leraren met Lef. Wil je nog meer van mij weten? Kijk dan op mijn Linkedin pagina of volg me op twitter. Tevens sta ik in het register van registerleraar.nl.

In 2013 ben ik door mijn studenten gekozen tot Leraar van het jaar in Rotterdam.

Alle op- en aanmerkingen zijn meer dan welkom.

Alle blogs worden geschreven op persoonlijke titel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *