Start het nieuwe schooljaar goed!

LOGO_drukwerk_groot kopieDe zomervakantie staat voor de deur maar het nieuwe schooljaar kan je goed beginnen!

Op maandag 17 augustus organiseert Leraren met Lef het #onderwijsfeest op het paradeterrein in Amsterdam. Van 10:00 uur tot 14:00 uur. Het thema dit jaar: “De gelukkige leerling”. Meer informatie is te vinden op lerarenmetlef.com. Je kan je ook direct aanmelden door hier te klikken.

Ben je leraar in Rotterdam en lukt het niet om op 17 augustus te komen, dan is donderdag 27 augustus misschien een optie. De gemeente Rotterdam organiseert in samenwerking met Meetup010, Leraren met Lef en Fokor de opening van het Rotterdams onderwijsjaar.

Wil jij met een flinke dosis motivatie het nieuwe schooljaar in? Kom dan op 27 augustus om 16.00 uur naar de opening van het Rotterdams onderwijsjaar in de burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis. Doe ideeën op over hoe jij kan bijdragen aan aan het beste onderwijs en praat bij met je collega’s tijdens de feestelijke borrel. René Kneyber (leraar en auteur van Het alternatief, weg met de afrekencultuur in het onderwijs) levert een moderne kijk op het leraarschap en innovatie in het onderwijs. En Hugo de Jonge (wethouder onderwijs) en Marcel van der Knaap (bestuurder LMC en voorzitter FOKOR) presenteren hun ambities met het nieuwe Rotterdamse onderwijsbeleid Leren Loont! en hoe het onderwijs hier vorm aan geeft.

Aanmelden kan hier.

cropped-SCN_0015-website.png

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *